Osvežite svoj enterijer novom Onici kolekcijom pločica

Onici kolekcija porcelanskog kamena sa efektom mermera koju potpisuje Casalgrande Padana dizajnirana je da vam pruži kompletni stil, odnosno da svaku površinu učini elegantnom i dodatno akcentuje savremene klasične prostore…

Novi asortiman sadrži šest različitih tekstura, pri čemu su sve inspirisane lepotom kvarca, prirodnog materijala koji formira bazu Onici kolekcija. Svetlucavi finiš poboljšava izgled svih površina, akcentujući njihovo bogatstvo i kreirajući vanvremenski elegantni osećaj, dok impresivne osobine porcelana sa efektom mermera obećavaju da će ove pločice biti prilagodive svakom prostoru i stilu.

Pločice su pogodne za sve, a vrlo lako mogu eliminisati bakterije zahvaljujući svojoj Bios Antibacterial tehnologiji. Ovo su ekološki svesne, bezbedne i održive pločice, koje ne sadrže plastiku i mogu se reciklirati u potpunosti.

Otporne su na vatru i ne emituju štetne supstance, ne trpe promene tokom vremena i veoma se lako održavaju. One se neće deformisati, a ujedno su otporne na mraz i hemijske deterdžente.