Ogledalo - duša svakog prostora


Predivna, moderna i okrugla ogledala, mogu dodati dodir elegancije i stila svakoj prostoriji kojoj to nedostaje…

Ogledala mogu dodati prostor vašem domu ukoliko je on skučen i mogu biti centralne tačke dekoracije svake prostorije, ukoliko su pametno pozicionirana i odabrana u skladu sa stilom sobe, ali i vašim željama i aspiracijama. Ovog puta, mi smo odlučili da vam predstavimo deset najlepših ogledala za dnevne boravke, koji će svakoj sobi dati još više privlačnosti, element mistike i dekadencije.


Ako želite da uživate u lepoti svakog prolaska pored ogledala ili možda svakog intimnog susreta sa besprekornom reflektivnom površinom, onda je egzotično Stella ogledalo idealni izbor za vas. Ono ima ženstveni i u neku ruku mračno – romantični izgled zbog cvetnih ukrasa rama. Bajkovite stabljike i večni mesingani cvetovi kale, kreiraju šarmantni oreol koji okružuje besprekornu lepotu.


Alta kolekcija ogledala sastoji se od skulpturalnih komada burnirane bronze sa mermernim insertima, koji su odraz čiste dekadencije. Mermer koji krasi ovaj dizajn ogledala dostupan je u više verzija i boja, odnosno od Calacatta belog mermera, do sivih Rainbow varijeteta. Ovo ogledalo je prilično jednostavno, pa se zbog te svoje osobine može idealno uklopiti sa bilo kojim stilom dizajna enterijera.  


Svaki ljubitelj luksuza čuo je za Boca do Lobo kompaniju, koja nudi nesvakidašnje dizajne, protkane misterijom i luksuzom. Njihovo glamurozno okruglo ogledalo idealni je pratilac svakog moćnog enterijera zbog svoje prefinjene zlatne boje. Najbolje će se isticati u sobi sa tamnim zidovima, kao idealni kontrast – nešto poput zvezde na mračnom noćnom nebu.  


Lirično Mariposa ogledalo, koje je delo Lore Kirar predstavlja pravi odraz elegancije i romantike u jednom predmetu. Napravljeno je od gvožđa sa obrađenim bakrom. Ukrašeno je metalnim pčelama i cvećem, dok su mu završni detalji dali izgled prefinjenog antikviteta, koji žudi za dekadencijom i moći.


Starburst ogledalo podseća nas na formu sunca. Ovakvo ogledalo idealni je pratilac prolećnog redizajna vašeg doma, posebno za dnevni boravak. Ovaj dizajn se uklapa uz moderne, vintage, stilizovane ili klasične dnevne sobe, a uz malo alternacija, savršeno će se uklopiti uz bilo koji prostor.


Ginter Kredenca kreirao je nežni dizajn. Njegovo delikatno oblikovano ogledalo sa ramom od mesinganih žica ima elegantni, ali u isto vreme organski osećaj, čineći ga idealnim predmetom za dekor romantične ili maštovite dnevne sobe. 

Reve ogledalo predstavlja poetiku, samo po sebi. Poetika njegovog dizajna leži u kreaciji iluzija, zbog kojih Reve sadrži mat crni eksterijer sa metalik mesinganim elementima visokog sjaja. Možemo se složiti da ovo ogledalo i deluje kao proizvod nečije mašte ili snova.

Šik ogledalo napravljeno od satenskog nikla, deluje kao stvorenje sa očima, koje vas budno posmatra i nudi uvid u vašu dušu – oči i jesu ogledala naše duše zar ne? Ovo ogledalo poseduje nešto smeliji dizajn koji se neće dopasti svima, ali, to i nije toliko važno, sve dok se dopada onome ko ga želi.  

Stručno osmišljeno i kreirano, ovo ogledalo ima ram napravljen od metalnih cevi različize dužine, koje su dobile završne detalje od antičkog zlata. Ram sam po sebi ima veoma izražene taktilne osobine zbog strukture koju poseduje, te tako veoma lako postaje ključni element dekora jedne sobe.

I na kraju  - ono, po našem mišljenju najbolje. Ogledalo sa prefinjenim detaljima, u vidu zlatnih listova u boji šampanjca. Ovo ogledalo idealno je za svaki prostor i zauzeće posebno mesto u vašem srcu i vašem umu. 

Luxury Experience