Obucite svoj dom na Prada način

Prada, italijanski brend koji je sinonim za sve što je dobro u modi, prevazilazi oblast konfekcije kreiranjem moderne i sofisticirane kolekcije posuđa Checkerboard.

Besprekorno spajanje bogatog nasleđa brenda sa modernim senzibilitetom, geometrijskim šarama i čudnim motivima na Prada kućnim aksesoarima stvara smele i dramatične vizuelne efekte za dom.

Kolekcija Checkerboard odiše kvalitetnom izradom sa promišljenim elementima dizajna. Korišćeni su izuzetni materijali kao što su ručno duvano murano staklo i fini porcelan za stvaranje komada koji nisu samo lepi, već i napravljeni da traju. U kolekciji Checkerboard ćete pronaći širok asortiman elegantnog posuđa i sjajnog pribora za jelo koji će vam olakšati svakodnevni život. Tanjiri, šolje, čajnici, tacne, činije i drugi komadi iz kolekcije sadrže suptilne reljefne logotipe koji poboljšavaju izgled svakog komada, dok oznaka „Limited Edition“ govori da je reč o zaista ekskluzivnoj kolekciji.

Prada Homevare kolekcija se takođe proteže na mirisne sveće koje će ispuniti vaš prostor prepoznatljivim mirisom brenda. Geometrijski uzorak ikoničnog crno-belog poda, inspirisan istorijskom prodavnicom Prada u Galeriji Vittorio Emanuele II u Milanu, ukrašava porcelanske svećnjake modernog dizajna dok će sveže i prefinjene note patuljaste nane, irisa i mošusa ispuniti vaš prostor prijatnim aromama.

Kombinujte Prada komade za jedinstveni prostor koji odražava vaš individualni stil. Bez obzira da li više volite minimalističku estetiku ili maksimalistički pristup, sigurno će postojati komad ili dva koji govore o vašem stilu.

Luxury Experience