Obasjajte svoj dom srebrnim sjajem

Francuski luksuzni brend dodao je čitav niz izuzetnih dekorativnih komada svojoj ikoničnoj Perles kolekciji…

Niko ne može srebro predstaviti na ekskluzivniji način od Christofle brenda. Pariska kuća luksuza zaista je sjajna u kreiranju veličanstvenih komada od srebra, koji idu od escajga, preko pribora za jelo, pa sve do noviteta koji deluju kao da pripadaju juvelirskoj industriji. Jedan od najboljih primera njihove majstorije jeste Perles kolekcija, čiji komadi su okarakterisani dezenom kreiranim od bisera u stilu Luja XVI.

Perles dezen je star stotinama godina – po prvi put je kreiran 1876., ali se i dan danas na veličanstveni način uklapa sa dekorativnom srebrninom modernih domova. U ovoj liniji možemo videti vazu i ukras za centralni deo jedne kompozicije, pri čemu su oba komada posrebrena, sa biserima u svom reljefu. Za praktičnije svrhe, u ponudi je i posrebrena dekorativna kutija sa drškom od opsidijana i postavom od Alcantare, koji se kriju iza fasade veličanstvenih bisera.

Svaki komad iz nove Perles kolekcije ručni je rad Christofle zanatlija, uključujući i postavku svakog, pojedinačnog bisera. Moramo priznati da svaki od ovih noviteta izgleda fantastično na slikama, ali njihova istinska lepota dobija priliku da zablista, tek onda kada se vide uživo.