Novi L'Epee granata sat je vaše oružje protiv vremena

Život je tako nepredvidiv i neočekivan!

Iako vam nije potrebna tempirana bomba da vas podseti na to luksuzni časovničar L’Epee smatra da bi granata trebalo da bude na vašem stolu kako bi vas podsetila na prolaznost vremena i nepredvidljivost života.

Grenade, novi L'Epee sat, zasnovan je na granatama Mk 2 koje su bile standardna oprema američkih oružanih snaga tokom Drugog svetskog rata. Dostupan je u osam različitih boja, od kojih je svaka ograničena na samo 99 komada.

Ne postoji proizvođač satova na planeti koji nije eksperimentisao sa dizajnima u nekom trenutku svoje istorije. Osim inovacija, tehnologije, materijala i metodologije, element koji se pokazao kao katalizator za uspeh rezultata često je bila umetnost: ono što je ranije izgledalo uobičajeno transformisano je u nešto što niko ranije nije video.

Nema malo primera koji su nas sve naterali da se zapitamo „Kako to da se niko ranije nije setio ovoga?“. Najsvežiji od njih je Grenade, novi L'Epee sat. Visine 12,5 cm i težine koja je otprilike ista kao težina prave granate Mk 2, sat ima dva aluminijumska diska na vrhu - jedan za sate i jedan za minute. Za podešavanje vremena povlači se okidač granate, koja takođe navija sat, dajući mu osmodnevnu rezervu snage.

Po ceni od 10.900 evra, možete nabaviti sopstveni sat na sajtu brenda L'Epee.

Luxury Experience