NOVI ELEGANTNI DEKOR

Namenjeni ljudima koji vole vanvremenske svetske zemlje posute čistoćom i pravom elegancijom…

Kreativni, novi, elegantni dekor iz moderne, cvetne kolekcije  “Mariefleur Gris” Villeroy & Boch-a  izrađen je u Premium porcelanu,  sa puno ljubavi prema detaljima, i finim livadskim cvećem  na pozadinama, u nenametljivim, bogato nijansiranim koloritima i pupoljcima u ljubičastim nijansama koji izgledaju kao da izrastaju iz samih tanjira.

Ekstremno elegantna, limitirana edicija za 2013. godinu – Masterpieces Hommage,  kolekcija je predivno dizajniranih uzbudljivih oblika u novom kontekstu, koja stvara ekspresivne objekte životnog stila. Novi inovativni dekor razvijen je kao veoma moderno umetničko delo u elegantnim i suzdržanim tonovima sive i bež boje, kao reprodukcija originalnog rukopisa, a ekstrakti delikatnih cvetnih dekora su kombinovani da predstave finu, harmoničnu završnicu, koja je jednostavno neodoljiva. U srcu kolekcije je ekstravagantna vertikalno aranžirana kompozicija porcelana iz New Wave kolekcije, dizajnerski ekstravagantna posuda Urban Nature linije i voluminozna činija iz Flow serije. Ovi objekti koji su predviđeni kao samostalni dekorativni elementi na stolu, stvaraju impresivnu i neodoljivu auru samopouzdanja, transformišući enterijere različitog životnog stila.

Villeroy & Boch fascinacija “putem svile”, nastavlja sa izuzetno uspešnim poklon artiklima “Samarakand” serije,  koja se proširuje u celovitu kolekciju Premium porcelana. Elemente orijentalnog folklora dalekog Istoka sa lokalnom tradicijom u vanvremenskoj i klasičnoj interpretaciji, sa moćnim ukrasima u rubin i akvamarin boji, “Villeroy & Boch”  predstavlja kao autentičan dekor koji ističe određeni karakter zemlje koja je predstavljena. Rubin bojom se ističe tradicionalna figuru slona koja simbolizuje Indiju, dok akvamarin ulepšava plemenitog konja i tako asocira na Kinu.

 

www.sunmoon-stars.com