Nova Dior kolekcija za besprekorne prolećne enterijere

Inspirisani prolećem, lepotom prirode i njenim šarmom, svaki put kada osetimo prve zrake sunca na svojoj koži, miris jorgovana u vazduhu i čujemo pesmu ptica, želimo da okrenemo sopstvene živote naglavačke i posvetimo se samo onim stvarima koje u nama bude sreću i radost…

U tom periodu, menjamo svoje parfeme – drvenaste zimske mirise menjamo citrusnim; menjamo svoje navike – ustajemo ranije, budni smo duže, želeći da iskoristimo svaki trenutak jednog predivnog sunčanog dana; menjamo svoju garderobu – teške kapute, šalove i kape pakujemo do neke naredne zime, a izvlačimo lepršave haljine i suknje, lanene košulje i blejzere; menjamo svoje enterijere – ispunjavamo ih dodirima prirode koji su poput opipljivih podsetnika na njenu lepotu, koja čeka da je otkrijemo.

Svako od nas se tada trudi da ulepša svoj dom, učini ga svežim i ugodnim, na sve moguće načine. Neki će se posvetiti kompletnom renoviranju, dok će oni drugi pažljivim odabirom akcenata i detalja dati sve od sebe da promena koju stvaraju bude stilska, svrsishodna i veličanstvena.  

Ukoliko pripadate ovoj drugih grupi, savršenu kolekciju za vas predstavio je brend Dior. Budući da je proveo svoje detinjstvo u Granvilu, u severo-zapadnom delu Francuske, gospodin Kristijan Dior razvio je neuništivu ljubav prema đurđevku, kako prema njegovom mirisu, tako i prema zvonastim, belim cvetovima koji su postali jedna od njegovih najpoznatijih amajlija.

Predstavljajući novost, poniznost i proleće, nova kolekcija sadrži čajnik, činiju za supu i salatu, kao i druge komade koji će krasiti vaše trpezarijske stolove svojim zelenim i belim akcentima, a koji su kreirani kao delo svetski poznatog keramičara, Žana Rožera.