Muzički sat dizajniran za vrhunsko opuštanje

Zidni sat obično služi za pokazivanje tačnog vremena, a osim što je funkcionalan i neizostavan deo svakog doma, svojim izgledom može ulepšati svaki enterijer na poseban način.

Međutim, da sat može biti mnogo više od dekorativnog predmeta koji pokazuje vreme dokazuje ovaj magični pokretni muzički sat koji kombinuje vizuelnu intrigu sa umirujućom muzikom i omogućava vam da se opustite i zabavite u isto vreme!

Dizajniran u vintage stilu, ovaj luksuzni zidni sat je drugačiji od svih ostalih. Delovi sata koji pokazuju brojeve se otvaraju kako biste videli unutrašnji mehanizam, dok u isto vreme možete slušati jednu od 18 unapred odabranih melodija. I to nije sve što može da ponudi!

Kada se lice sata otvori, otkriva se brojčanik optočen Swarovski kristalima i rotirajuće ploče koje prikazuju muzičke note. Osamnaest numera uključuje 12 klasičnih melodija, poput Amazing Grace, Canon i Ave Maria i 6 instrumentalnih božićnih pesama kao što su Jingle Bells i Deck the Halls.

Ugrađen u čvrsti hrastov okvir sa preciznim kvarcnim mehanizmom, očaravajući komad takođe dolazi sa svetlosnim senzorom za automatsko noćno isključivanje i kontrolu jačine zvuka.

Dostupan za 599,95 dolara, ovaj klasični zidni sat sa klatnom trenutno je dostupan za prodaju na hammacher.com.

Luxury Experience