Museum collection: transformišite svaki prostor u remek-delo

Sa WallPepper®/Group Museum Collection, dizajn enterijera doseže jedinstvenu i fascinantnu novu dimenziju…

Tapete postaju sredstvo komunikacije umetnosti i prilagođavanja životnim prostorima, kako za pojedince, tako i u domenu ugostiteljstva. Zahvaljujući vrednoj saradnji sa SCALA Archives, velikim, bogatim, digitalnim i analognim arhivom koji sadrži umetnička dela, WallPepper®/Group je bio u mogućnosti da odabere preko 40 remek-dela koja će oživeti kroz svoje tapete.

Ove tapete kombinuju estetiku, autentičnost i kulturu sa svakodnevnim životnim iskustvima. Od šarmantnih pejzaža do veličanstvenih spomenika i arhitekture, od čuda prirode do zvezdanog neba, od jarkih boja do apstraktnih, hipnotišućih konstrukcija, izvanredne sugestije evocirane od strane velikih umetnika okupljene su u tri različita volumena: Classics, Impressionists i Modernists.

Umetnička dela uključena u Museum Collection precizno su replicirana korišćenjem održivih boja i visokokvalitetnih PVC-free podloga, napravljenih od tekstilnih vlakana, agave i celuloze. Sve su ekskluzivno prilagođene kako bi se savršeno uklopile sa proporcijama pokrivenog prostora. Svako delo može biti proizvedeno u bilo kojem materijalu dostupnom u selekciji. Ovo omogućava potpunu slobodu u dizajnu prostora, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu, kao i mogućnost istraživanja različitih vrsta postavki.

Od Kanaleta do Kloda Monea, od Vinsenta van Goga do Gustava Klimta, Museum Collection udahnjuje novi i iznenađujući život u muzejska umetnička dela, stvarajući fascinantne perspektive, čineći umetnost pristupačnijom i povezanijom sa svakodnevnim životom. Sa ovom posebnom kapsul kolekcijom, WallPepper®/Group ističe stalnu evoluciju uloge tapeta, ne samo kao savremenog alata za dizajn enterijera, sa sposobnošću da poboljšava i definiše prostore, već i kao izuzetnu dekorativnu priliku za kreativni izraz.

Luxury Experience