Mosaico + lansira novu kolekciju - STICKS

Kompanija Mosaico + želi da istraži značenje reči mozaik u širem, savremenijem smislu…

U njihovoj viziji, mozaik se transformiše u dezen, gde se komadi koje smatramo malim obrađuju, dele i modifikuju kako bi se u celosti integrisali i stvorili jednu besprekornu površinu. Krucijalne nove osobine mozaika pronašle su potencijalnu upotrebu za ovaj stil na podovima, kao i drugim površinama, zahvaljujući porcelanskim komadima, koji su veoma otporni i istovremeno privlačni.

Masimo Nadalini, umetnički direktor brenda, dizajnirao je STICKS, prvu porcelansku kolekciju za ovu kompaniju, koja predstavlja sistem materija+tekstura+dimenzija+boja, koji vam daje priliku da ga personalizujete i prilagodite svim potrebama.

STICKS se sastoji od “osnovnih štapića”, koji mere 5x3 cm, a dostupni su u dve varijante – SMOOTH i MIX, a pakuju se kao “slobodni komadi”, koje možete koristiti onako kako želite, kako biste kreirali neogračena rešenja.

STICKS kolekcija se može koristiti kao univerzalna podna površina, kako za eksterijer, tako i za enterijer, u kombinaciji sa svakom Mosaico + kolekcijom, zahvaljujući estetskim karakteristikama svojih boja i dimenzijama.