"Map Of Stars“ – nova praznična kolekcija Diptyque sveća

Kada Diptyque lansira svoj neverovatan asortiman mirisnih proizvoda, znamo da je praznična sezona pred nama.

Ove sezone pariski brend je inspirisan svetlucavim sazvežđima koja stvaraju očaravajuću scenu Diptyque mape neba. Zvezde i noćno nebo inspirisali su brend da kreira mirisne kreacije ograničenog izdanja, savršene za proslavu praznične sezone.

Diptyque praznični asortiman 2022. sastoji se od tri mirisne sveće, sprejeva za sobe, poklon setova i prelepih dodataka za sveće, poput ukrasnih posuda, poklopaca i difuzera. Naravno, zvezde kolekcije su tri Diptyque sveće Sapin, Neige i Étincelles koje će svojim opojnim aromama doneti praznike u vaš dom.

Sapin/Pine Tree sveća ispuniće vaš prostor notama planinskih borova u hladnoj zimskoj noći. Drveni akord, amblematičan za praznike, zagrejan je neočekivanim akcentima mimoze i nudi meke i slatke tonove poput zvezdane prašine.

Neige/Snow je prelepa ponoćno plava sveća koja raspršuje meku harmoniju cveća heliotropa i belog mošusa. Rezultat? Osećaj očaravajuće snežne zimske noći u vašem domu.

Etincelles sveća dolazi u toplom tamnocrvenom vosku. Arome spajaju miris vatre sa ukusnim notama kafe i čokolade.

U skladu sa temom „Map Of Stars“ kolekcije, bele, zlatne i srebrne zvezde ukrašavaju staklene posude. One ne samo da pojačavaju živopisne boje voska, već svetle u mraku. Upalite šibicu, ugasite svetla, a zatim gledajte kako zvezdani, fosforescentni dizajn sija u noći. Magija!

Ako ne možete da se odlučite na jedan od tri mirisna užitka, dostupan je set od tri praznične mirisne sveće. Tri sveće od 70 g se okupljaju za ovaj set sazvežđa, od kojih svaka nudi 20 sati gorenja.

Među zvezdama se pojavljuje i nebeski objekat, prožet misterijom: advent kalendar, nebo svih neba... U crnoj boji sjedinjuje sve boje noći i krasi ga fosforescentni mlečni put.

Svaki dan je povezan sa novim sazvežđem, živopisnim zvezdama i plesnim slovima, dok svaki dan otkrivate novo Diptyque blago. Advent kalendar po prvi put objedinjuje tri ograničena izdanja prazničnih mirisa - malu sveću Sapin i minijaturne sveće Neige i Étincelles. Čak i nakon praznika, kalendar zadržava svu svoju magiju i može se ponovo koristiti za čuvanje svih vaših blaga.

Da li ste spremni da ulepšate prazničnu sezonu? Kolekcija „Map Of Stars Holiday“ 2022 je sada dostupna u Diptyque buticima i na sajtu brenda.

Luxury Experience