Maksimalistička kolekcija tepiha Ajris Epfel

Ikona stila, Ajris Epfel, koja je nedavno proslavila svoj 102. rođendan, lansirala je sopstvenu kolekciju tepiha u saradnji sa brendom Ruggable.

Ajris Epfel je poznata po svojoj strasti prema smelim bojama i maksimalističkom dizajnu, a njena saradnja sa brendom Ruggable, okarakterisana živopisnim šarama u njenom prepoznatljivom "više je više" stilu, definitivno nije izuzetak. Kolekcija se sastoji od 20 tepiha i prostirki, a kako Ajris nije nova u dizajniranju kućnog dekora trudila se da njene kompozicije odgovaraju širokom spektru estetskih svrha.

U ponudi su različiti otisci, poput varijacija na temu džungle, palminog lišća i motiva inspirisanih persijskim tepisima. Međutim, ova kolekcija nije kreirana samo kao dekorativni aspekt jednog doma - slavna Iris je kreirala i nekoliko otirača koji su ukrašeni njenim kultnim naočarima. 

Osim toga, Ruggable tepisi dolaze u dva dela - lagani pokrivač za prostirku i neklizajuća podloga, tako da kada god poželite da osvežite svoj ambijent, možete kupiti nove pokrivače i zameniti ih. Takođe, tepisi su otporni na mrlje, što znači da ih možete staviti gde god poželite!

Ukoliko još uvek razmišljate da li da dodate Ruggable tepih svom domu, citirali bismo Ajris Epfel, „zabavite se, rizikujte i budite hrabri“.

Luxury Experience