Luksuzni dekor: must have dizajnerski komadi za vaš dom

Na ove komade definitivno vredi potrošiti novac…

Od tanjira, šoljica i vaza, preko jastuka, posteljine i stolica, postoji dugačka lista predmeta koje biste morali uzeti u obzir kada dekorišete svoj dom. Najpraktičniji pristup dekoraciji jednog enterijera možda jeste poseta IKEA robnoj kući ili njihovom sajtu, ali kupovina dizajnerskih komada može biti vredna investicija, ukoliko želite da uzdignete svoj ambijent na sasvim novi nivo.

Sa tim na umu, prikupili smo listu aksesoara vodećih dizajnera, uključujući i luksuzne modne kuće poput Dior i Gucci, čiji će vam noviteti omogućiti da u svom dom dodate zadivljujući efekat kome će se svi diviti.

Uvedite neutralne tonove u svoju kuhinju setom keramičkih činija, ili akcentujte svoj trpezarijski sto escajgom koji je dekorisan ručno oslikanim ilustracijama. Ukoliko ste u potrazi za statement komadima, predlažemo vam da posebnu pažnju obratite na Helle Mardahl koloritne posude.

Mermerni akcentni stočić, štepani komadi i pleteni jastučići dodaće dozu luksuza vašoj spavaćoj sobi, dok će oni koji uživaju u odvažnim dezenima definitivno biti oduševljeni statement jastucima House of Hackney koji su dekorisani životinjskim motivima ili Vitra držačima saksija.

Našu selekciju možete otkriti u galeriji.

« 15 16 17 Pogledajte galeriju 2 3 4 »