Limitirana kolekcija posuđa kao deo saradnje Off-White & Ginori 1735

Off-White i fabrika porcelana Ginori 1735 predstavljaju svoj prvi zajednički projekat - ograničenu kolekciju posuđa, koja je u prodaji od 4. septembra.

Ovo nije prvi put da nas je Virdžil Ablo iznenadio neočekivanom saradnjom sa brendovima enterijera. Poznati dizajner je ranije sarađivao sa kompanijom IKEA. Ove jeseni stiže nam kolekcija koja je nastala kao proizvod jedne obećavajuće saradnje između Off-White i najstarije florentinske fabrike porcelana Ginori 1795.  

Virdžil Ablo je svojim natpisima i grafitima ukrasio klasično posuđe. „Ova kolekcija je pogodna za bilo koje okruženje, bilo da se radi o tradicionalnoj trpezariji, stanu milenijalca ili studentskom domu“, kaže Ablo. "Kombinacija modernih logotipa i grafita sa ikoničnom Ginori 1735 dokaz je da dobar dizajn ne poznaje granice."

Kolekcija će biti premijerno prikazana u Off-White butiku u Milanu u okviru izložbe Salone del Mobile od 5. do 10. septembra 2021. godine. Proizvodi će biti dostupni u buticima Off-White i Ginori 1735, kao i na sajtovima brendova od 4. septembra 2021.