Kreirajte savršenu prazničnu trpezu

Sa dolaskom proleća, radujemo se i proslavi Uskrsa, opraštajući se od zime, hladnih dana, kiše i snega…

Pakujemo zimsku garderobu, kape, šalove i čizme, sklanjamo debele i teške pokrivače, i okrećemo se prolećnom sređivanju, što našeg okruženja, što naših sopstvenih života. Jednostavno, u proleće želimo da sve oko nas blista, isijava energijom i toplinom, poput Sunca koje je konačno otopilo sneg oko nas i dalo nam povoda za radost. Upravo to želimo da predstavimo i na našoj uskršnjoj trpezi, za kojom se obično okupljaju svi članovi porodice, naši najmiliji, najbliži i najvoljeniji.

Bilo da Uskrs obeležavate porodičnim ručkom, popodnevnom kafom i kolačima ili pak večerom, vaša trpeza bi trebalo da odiše svežinom, cvećem, ofarbanim jajima i preslatkim uskršnjim zekama. Kompanija Villeroy & Boch upravo je predstavila svoju novu uskršnju kolekciju koja sadrži sve što vam je potrebno kako biste kreirali toplu atmosferu u čitavom svom domu, u kojoj ćete zaista uživati sa svim vama dragim osobama.

Za ljubitelje uskršnjih zeka

I najmlađi i najstariji među nama vole uskršnjeg zeku, a posebno kada on sa sobom povede čitavu svoju porodicu, kao što to čini u nostalgičnoj Bunny Tales kolekciji – mamu Emu, deku Hansa i dečicu Anu, Maksa i Pola koji su zauzeti farbanjem jaja. Ovoga puta, deka Hans podelio je svoju tajnu za savršeno farbanje jaja sa svojim unucima, učeći ih specijalnim tehnikama. Šarenolike, ručno oslikane porcelanske figure prikazuju nam malene zeke kako kreiraju najlepu umetnost na jajima. Uskršnje zeke dobile su cvetne venčiće na svojim glavama, a jednostavno su neodoljive zahvaljujući svojim preslatkim pink šapicama.

Prolećna fantazija – šarmantni uskršnji pokloni

Spring Fantasy kolekcija ovoga puta dobila je novu Bunny Tales dekoraciju, u formi šest različitih činija, dve šolje, činije za musli, vaze, podmetača, stonjaka i okrasa, a svaki komad je dekorisan sa neverovatnom pažnjom posvećenom detaljima.

Kolekcionarski komadi za prave ljubitelje

Zvezda Annual Easter Edition 2021 izdanja je sada Maks, koji je ukrasio veliko uskršnje jaje uz pomoć svojih prijatelja. Postolje za jaje, tanjir, činija, šolja i porcelansko jaje nežnih boja pravi su kolekcionarski komadi. Svaki komad koji se našao u Annual Easter Edition izdanju sa svoje donje strane nosi zlatni pečat, na kom stoji godina izdanja, a dolazi u specijalnim poklon kutijama.

Buđenje proleća

Spring Awakening kolekcija savršena je za uskršnju trpezu zbog velikog broja komada koji je sačinjavaju. Pribor za jelo i escajg dekorisani su koloritnim i tipičnim prolećnim cvećem, kao što su lale i narcisi.

Koju god opciju odaberete za dekor svoje praznične trpeze, nadamo se da ćete Uskrs proslaviti okruženi osobama koje najviše volite!