Kolekcija poklona i kućnih dodataka brenda Cartier

Panter Cartier i drugi simboli kuće nakita imaju novu ulogu: spremni su da postanu deo enterijera.

Kolekcija poklona i kućnih dodataka koju je Cartier lansirao pre godinu dana nije prva, već posebna. Kuća nakita je oduvek imala fine sitnice poput instrumenata za pisanje, a 1930-ih je postojalo čak i odeljenje S for Silver, koje se bavilo poklonima. Ali sada, Cartier ne samo da odaje počast nasleđu, već nudi novi pogled na luksuz.

Jednokratne kolekcije zamenila je lukuszna linija aksesora koja ove godine ima više boja, nove ukrase za zimske praznike, ćebad i jastuke.

Ovo nije samo dobar razlog za redovne kupce da češće posećuju Cartier butike, već i prilika da brend stekne nove fanove. Cartier je odavno naučio da govori jezikom mlade publike - kolekcije Love, a posebno Juste un Clou postale su zaista ikone, obožavatelji skupljaju ove komade kao patike iz ograničenih kolkecija. Sada pariska kuća pravi još jedan veliki korak ka onima koji još nisu spremni za sjajan nakit, ali žele jednostavne komade koji će im ulepšati svakodnevicu.

Kolekcija je veoma u skladu sa modernim vremenima kada se briga o sebi smatra najvišom vrlinom, a ideolozi novog minimalizma savetuju da se kupovina tepiha zameni kupovinom nekoliko, ali besprekornih, a samim tim i izdržljivih predmeta. Cartier pokloni i kućni dodaci veoma su bliski ovakvom pogledu na svet.