Klasični praznični dekor u modernom stilu

Kako nam se polako, ali sigurno približava praznična sezona, jednostavno želimo da što pre unesemo taj karakterističan osećaj topline u naš dom...

Jesenja sezona, posebno onda kada se približi zimskoj, u nama budi žudnju za komforom, udobnošću, toplinom i nežnošću, u svakom aspektu našeg života. Jednostavno, tokom tog perioda uživamo u nošenju udobne i tople odeće, kreirane od mekanih tkanina koje miluju naše telo poput toplog zagrljaja voljene osobe, u društvu ljudi koji su nam dragi i uspomenama koje smo tokom godina uspeli da stvorimo baš tokom tog dela godine.

Moramo priznati, zbog pandemije korona virusa, praznici će ove godine izgledati znatno drugačije – neće biti velikih porodičnih okupljanja, glamuroznih zabava i žurki, već će sve ono u čemu smo inače uživali biti svedeno na minimum. Budući da smo primorani da najveći deo svog vremena provodimo upravo u okrlju naša četiri zida, moramo dati sve od sebe kako bismo ih učinili privlačnijim.

Kao što dobro znate, jesen i zima okarakterisani su mirisima cimeta, tople čokolade i ukusnih porodičnih obroka, mirišljavim svećama i aromama četinara. Kako bi nam dao priliku da sa stilom dekorišemo svoj dom upravo u ovom stilu, Normann Copenhagen brend je predstavio veličanstveni novitet.

U pitanju je njihova Christmas Candle sveća, koja je ove godine predstavljena kao moderni pristup klasičnim praznicima. Mali, stilizovani detalji oslikavaju tradicionalne božićnje elemente, kao što su zvezde, jelke, zvončići i pahuljice, što će vam svaki put kada pogledate u ovu sveću, vratiti uspomene iz detinjstva, celodnevno sankanje i uživanje u toploj čokoladi i prazničnim filmovima sa porodicom. Kako kažu iz ovog brenda, njihova najnovija sveća će izgledati posebno elegantno, ukoliko je kombinujete sa Heima svećnjakom i tako stvorite beskompromisno elegantnu atmosferu.