Klasičan enterijer na savremen način

Opremanje enterijera savremenih domova predstavlja svojevrsnu umetnost.

Poput slikara koji na praznom platnu četkicama stvaraju neverovatne pejzaže, tako i dizajneri enterijera unose život u prazan prostor, prenoseći svoju viziju i kreirajući komforan i udoban ambijent.

Trendovi po pitanju dizajna enterijera napreduju i menjaju se neverovatnom brzinom, kako bi zadovoljili potrebe savremenih ljudi za raznolikošću, jer na neki način, svi težimo istom cilju, da budemo jedinstveni i unikatni. Pored oblika, boja i dekoracija koji su trenutno popularni, ono što na polju dizajna istrajava uprkos težini vremena, su klasične vrednosti na koje se uvek možemo osloniti, kada poželimo elegantan i neprolazan stil u enterijeru.

Dekorativni elementi poput zidnih panela, polja za oblaganje zidova i plafonske rasvete, kombinovani sa modernim komadima nameštaja i bojama koje inspirišu možete pronaći u novoj kolekciji brenda Orac Decor, koja nosi naziv – New classics.

Inspiraciju za nastanak ove izuzetne kolekcije dizajneri su pronašli u grandioznim klasičnim enterijerima, koje su preoblikovali i unapredili. Rezultat je bezvremena kolekcija koja sa ponosom može da nosi svoj naziv – novi klasici. Ona predstavlja interpretaciju onog što nam je svima dobro poznato na moderan način.

Pastelne i neutralne boje se prožimaju kroz ovu kolekciju, koja zahvaljujući teksturnom momentu stvara jedinstven utisak u prostoru. Svaki detalj zidnih obloga doveden je do savršenstva, toliko da i jednostavni zidovi izgledaju kao svojevrsna umetnička dela. Kombinacija oštrih ivica, slobodnih poteza i zaobljenih linija kreiraju interesantan prikaz na zidovima, a rezultat je glamurozan i raskošan enterijer u savremenom maniru.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji koja je korišćena pri proizvodnji, zagarantovan je vrhunski kvalitet proizvoda u elegantnoj novoj kolekciji Orac Decor - New classics.

Ideje za uređenje vašeg životnog prostora možete pronaći na Polydec.rs