Keramičke pločice kao umetnička dela

Dekorativne zidne pločice i najobičniju prostoriju mogu pretvoriti u izvrsnu, a to niko ne dokazuje bolje od Motawi Tileworks…

Njihove umetničke keramičke pločice kombinuju šarmantne motive sa lepotom starinskih zanata. Svoju ilustrativnu inspiraciju pronalaze u savremenom dizajnu, Art Nouveau pravcu i čuvenom japanskom blok slikaru Jošiko Jamamotu. Ekskluzivne pločice koje oni kreiraju idu mnogo dalje od konvencionalnih jednobojnih kreacija.

Svaka pločica koja potekne iz njihove radionice tretirana je kao ručno rađeno umetničko delo. Ono što je još bolje – svaka do njih je modularna, tako da možete mešati različite tipove dizajna. U mnogim svojim instalacijama, oni predstavljaju nekoliko statement pločica koej su uramljene jednom ili više boja, ali u vašem aranžmanu, ove pločice mogu poprimiti bilo koji izgled i estetiku. Bez obzira na umetnost koju oslikavaju, svaka od ovih pločica kreirana je sa istim pristupom.

Motawi Tileworks je tvorevina Nawal Motawi, dame koja je imala snažnu potrebu da se u svetu keramike osamostali i kreira nešto sasvim svoje. Svoju karijeru je otpočela u drugom keramičkom studiju, gde se nije uklopila. Kasnije, ona je otpočela svoju prozivodnju i prvo radila male količine, sve dok Motawi umetnost na pločicama nije postao svetski hit.

Uz pomoć ovih pločica, u svakoj prostoriji svog doma možete stvoriti ambijent u kakvom ćete dugo uživati. One su jedinstvene i maštovite, odišu originalnošću i kreativnošću, ali se bez obzira na to mogu uklopiti u savremene, moderne, retro, vintage ili industrijske enterijere.

 

« 19 20 21 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience