Kako koristiti Peach Fuzz boju godine u dizajnu enterijera

Više slika

Više slika

Smirena i umirujuća, sa naznakom senzualnosti: Peach Fuzz, Pantone boja godine za 2024, fokusira se na nijansu breskve kako bi prenela trenutni osećaj spokoja u svaku prostoriju i dala atmosferi šik i udobnu društvenost...

Dovoljan je samo jedan detalj i kupatilo se transformiše u mali luksuzni spa, kutak za opuštanje dobija ukus prefinjenog gnezda, a sobe se pune pozitivnom energijom.

Peach Fuzz u enterijeru donosi toplinu i mekoću, stvarajući osećaj udobnosti i opuštenosti. Ova nežna nijansa breskve može se koristiti na zidovima, donoseći prostoru svetlost i prostranost, a ujedno i eleganciju. Kada se kombinuje sa neutralnim bojama poput sive, bež ili belog, Peach Fuzz daje prostoriji savremenu i sofisticiranu atmosferu, dok u kombinaciji sa jačim bojama, kao što su tamno zelena ili mornarsko plava, pruža dinamičan i smeo kontrast.

U dnevnom boravku, Peach Fuzz može biti izbor za akcentne zidove, jastuke, tepihe ili ukrasne detalje. Ova boja unosi živost u prostor i čini ga privlačnijim i toplijim. Za ljubitelje modernog i minimalistickog stila, Peach Fuzz boja može biti odličan izbor za dekorativne predmete ili tapete, koje će uneti dašak svežine u prostor, a ujedno i održati jednostavnost i čistoću dizajna.

U spavaćim sobama, Peach Fuzz boja može se koristiti na posteljini, zavesama ili zidnim dekoracijama. Ova blaga nijansa stvara mirnu i opuštenu atmosferu koja je idealna za prostoriju namenjenu odmoru i opuštanju. U kombinaciji sa prirodnim materijalima kao što su drvo, pamuk ili lan, Peach Fuzz unosi notu prirodnosti i udobnosti, čineći spavaću sobu pravim malim begom od svakodnevnog stresa i buke.

U izvedbi brenda Casalgrande Padana, koji je oduvek inspirisan lepotom prirode i svega onog neobičnog, dajući nam priliku da stvorimo luksuzni ambijent u svakoj prostoriji, Peach Fuzz dobija neku sasvim drugačiju dimenziju i energiju.

PIETRE di SARDEGNA Stintino

Čarolija kamena u kombinaciji sa flertujućom senzualnošću tonova breskve kreira veličanstvenu atmosferu, sa blagim retro ukusom. Pločice od porcelanskog kamena Stintino su deo kolekcije Pietre di Sardegna kompanije Casalgrande Padana i inspirisane su prirodnom lepotom italijanskog ostrva. Savršene za bilo koje vrste podova ili zidova sa prefinjenim sjajem, uključujući radne površine, dostupne su u mnogim veličinama (30x30, 30x60, 60x60, 45x90, 60x120, 90x90 cm), sa debljinom od 9 mm.

R-EVOLUTION

Urban chic raspoloženje za R-Evolution od Casalgrande Padana koji reinterpretira klasične betonske boje sa kreativnom i neočekivanom paletom ploča od porculanskog kamenja, sa spektakularnim efektom "kože breskve".

Luxury Experience