Kako da kreirate nezaboravni ambijent u svom enterijeru

Prilikom dekoracije prostora koji nazivamo svojim domom, bilo da je u pitanju velelepna vila ili stan, moramo obratiti pažnju na svaki detalj kako bismo mogli da se prepustimo uživanju…

Marljivo biramo svaki komad nameštaja, tekstile, tepihe, sitnice kojima ćemo dekorisati naše police, izlažemo svoje uspomene dobijene od dragih ljudi ili prikupljene tokom putovanja, i ukrašavamo svaki njegov Kutak stvarima koje u nama bude lepa osećanja. Obožavaoci elegantnog stila fokusiraju se na uglađene srebrne i zlatne detalje, monohromatske kreacije i prefinjene tkanine, dok ljubitelji modernog prostora svoje domove pretvaraju u svojevrsne galerije u kojima izlažu svoje dragocene kolekcije.

Ukoliko ste ljubitelj životinja, sigurni smo da ćete biti oduševljeni novim kolekcijama tapeta Divine Savage brenda, koje upravo proslavljaju ta stvorenja koja unose radost u naše živote. Bilo da naši najbolji životinjski prijatelji imaju četiri šape i krzno ili su egzotični u sasvim drugom smislu, nove tapete sjajnog brenda im odaju počast, na pravi način.

‘Cat-titude’ motiv bio je ključni karakter unutar predivnog univerzuma Divine Savages od samog lansiranja brenda, a sada je svoje mesto pronašao i u domenu tapeta. Prihvatajući ljubav prema šarmantnom maksimalizmu, ove tapete su beskompromisno ekscentrične i u isto vreme unikatno prefinjene.

Inspirisani najneobičnijim ljubimcima Londona, Portobello Parade serija tapeta priseća se davno prošle ere, tokom koje egzotične životinje nisu bile prisutne samo u zoološkim vrtovima, već i na ulicama. Predivno ilustrovane, one oslikavaju lavove, leopard i lemure, dok nonšalantno šetaju ulicama i parkovima, susrećući se sa drugim životinjama u veoma razigranom maniru.

Poochi tapete su maštovite i simpatične, a na sebi nose taktilne motive pasa koji igraju preko luksuzne teksturne baze, pozivajući nas da ih pomazimo. Možemo slobodno reći da će ove tapete uneti osećaj razigranosti i luksuza u vaš ambijent, stvarajući senzorno iskustvo, uklapajući se sa praktično svakom temom dizajna enterijera.