JEDINSTVENI ŠARM DRVETA

Casalgrande Padana i Mosaico+ predstavljaju nam nove linije dekora i nove inovativne materijale…

Tehnološki napravljeno drvo od glaziranih komada kamena delo su Casalgrande Padana brenda, dok je Mosaico+ brend predstavio interesantni dekor od prirodnog drveta.

Casalgrande Padana ||  Tavolato - Granitoker linija

Uz novu Tavolato seriju, tehnologija, boja i dekorativno istraživanje i razvoj napreduju još bolje, u savršenoj konzistenciji sa elementima glaziranog kamenja iz Granitoker linije. Poslednja generacija materijala proizvedena je kroz prefinjeni proizvodni process i predstavlja proizvode sa visokim tehničkim performansama i odgovarajućim estetskim rešenjima. Ukoliko se pak ideja rodi iz prirode, ona se oblikuje kroz industrijske keramičke proizvode, a za cilj ima prevazlilaženje jednostavnih kombinacija i kreiranje novog i neverovatnog proizvoda, koji se savršeno izdvaja od drugih proizvoda te vrste.

Mosaico+ || Legno

Drveni mozaik stastoji se od drvenih komada debljine 8mm, u dimenzijama 23x23 i 23x48mm, a podignut je na mrežu staklenih vlakana. Glavni deo ovog drvenog mozaika sastoji se od čvrstog drveta dok se donji deo sastoji od materijala koji je napravljen od regenerisanih polimera i drugih ekoloških izvora.

Postoji pet novih materijala: Oak, Bleached Oak, Doussié, Canaletto Walnut i Wengé.

Dizajnirani su i proizvedeni u Italiji.