Ispunite svoj dom aromama ekskluzivnih Dior sveća

Pored toga što izgledaju dekorativno, mirisne sveće imaju moć da transformišu vaš prostor i dodaju notu luksuza vašem svakodnevnom životu.

Ako želite da obogatite svoju kolekciju nekim zaista luksuznim svećama, predlažemo da pogledate limitirana izdanja aromatičnih sveća iz linije Dior Beauty. Komplet sadrži tri mirisne sveće koje će ispuniti vaš dom mirisnom umetnošću življenja La Collection Privee Christian Dior. Za razliku od uobičajenih veličina od 250 g koje ćete naći, očekujte i mini sveće od 85 g koje nude do 20 sati sagorevanja.

Komplet dolazi sa kultnom svećom 30 Montaigne, odavanjem počasti legendarnoj adresi modne kuće Dior - 30 Avenue Montaigne. Mirisna sveća je usredsređena na začinske i orijentalne note, miris koji rekreira duh salona Dior.

Amber Nuit sveća oponaša mirisni trag istoimenog parfema iz kolekcije. Orijentalni cvet prenosi susret dve krajnosti, delikatne senzualnosti ruže i snage i žestine ambera.

Na kraju, u kolekciji se nalazi sveća Figue Mediterranee koja nudi trenutke opuštanja u senci drveta smokve. Voćni mošusni miris naglašava sve mirise smokve, od topline njene kore i svežine njenih listova do mlečnog soka njenog voća.

A ako se ne možete zasititi sveće 30 Montaigne koja je poznata po toploj i začinskoj mešavini ambera, kardamoma i vanile, biće vam drago da znate da sada možete da se prepustite svojoj opsesiji sa 30 Montaigne svećom od 1,5 kg koja će satima obavijati vaš prostor magijom salona Dior.

Luxury Experience