Inspirisani Mesecom i zvezdama – Villeroy & Boch lansira nove kolekcije

Poznate, ali nedodirljive, sveprisutne, ali nedohvatljive – zvezde i mesec nas fasciniraju od nastanka čoveka...

U naše digitalno vreme, žudimo za nekim analognim, kosmičkim momentima, a upravo taj osećaj predstavio nam je brend Villeroy & Boch sa dve nove kolekcije – NewMoon i NewWave Stars.

NewMoon linija, kao što joj ime samo govori, predstavlja dizajn inspirisan Mesecom i njegovom mističnom aurom. Čiste linije oslikavaju fini, asimetrični mladi Mesec oslikan na belom Premium porcelanu. Rezultat je opčinjavajuća estetika koju možete videti i osetiti. Kada se postave na ponoćno crni sto, okrugli tanjiri, činije i posude otkrivaju svoju punu moć i impulsivnost. Izuzetni šarm NewMoon kolekcije akcentovan je dodatno crnim podtanjirima iz Manufacture Rock asortimana, dok su čaše i pribor za jelo u sličnom stilu takođe dostupni i iznenađuju nas svojim inovativnim, asimetričnim formama.

NewWave Stars kolekcija inspirisana je zodijačkim znakovima i sazvežđima, pa nam daje priliku da uživamo u savršenoj šolji kafe u društvu nebeskih tela oslikanih na belom porcelanu. Kombinujući elegantne tamno plave nijanse sa kvalitetnim dekorom kreiranim od pravog zlata, ovi komadi u sebi spajaju astronomiju i astrologiju na sasvim jedinstveni način. Ovaj asortiman predstavlja savršeni poklon za ljude koji su ljubitelji zodijaka i koji znaju da uživaju u svojim malim ritualima.