Inspiracija iz mora: WallPepper®/Group predstavlja novu kolekciju

Više slika

Više slika

Aquatic Creatures, izvanredni morski univerzum Rikarda Kapuca, pojavljuje se na površinama WallPepper®/Group kolekcije, donoseći na svet originalnu i ekskluzivnu liniju tapeta sa savršenom kombinacijom dizajna, iznenađenja i tehnike...

Stvarajući snene pejzaže koji su dom kitovima, kornjačama, tropskim ribama, morskim konjicima i mnogim drugim ekstravagantnim stvorenjima, Aquatic Creatures je sugestivan i uzbudljiv projekat, reinterpretacija podvodnog sveta iz neočekivane, fantastične i nove perspektive. Ilustracije Rikarda Kapuca stvaraju hiperboličnu i očaravajuću viziju morskog okruženja, sugerišući važnost znanja i zaštite ovog fascinantnog ekosistema.

"Tapeta je danas postala jedan od najsnažnijih prenosilaca poruka; idealno platno na kojem se mogu stvoriti postavke koje zaista uvlače posmatrače u morsko okruženje. WallPepper®/Group, sa svojom posvećenošću kvalitetu i inovaciji, koja se savršeno usklađuje sa vrednostima mog brenda, omogućava mi da ove vrste vizija donesem u stvarni život, pružajući šansu da najbolje izrazim dubinu i lepotu vodenog sveta," rekao je Kapuco.

Aquatic Creatures ponovo zamišlja, kao začarano carstvo, različita staništa i neverovatne oblike života iz morskih dubina. WallPepper®/Group donosi ove predivne morske pejzaže na svoje tapete, transformišući dekoraciju ne samo u estetski i tehnički vredno umetničko delo, već i u angažovanu naraciju, gde se stvarnost susreće sa maštom.

Baš kao i sve druge grafike, Aquatic Creatures Capsule Collection se takođe može štampati na svakom materijalu iz WallPepper®/Group asortimana, tako da bude pogodna za bilo koju vrstu površine i da donese čar okeana u svaki kontekst i okruženje.

WallPepper®/Group, mnogo više od samo tapeta.

Luxury Experience