Ikonična strast: Rosenthal & Versace lansiraju novo moderno izdanje Medusa Red kolekcije

Rosenthal i Versace proširuju svoj svet i predstavljaju bezvremenski dekor Medusa Red u novom, modernom izdanju koje obeležava 30. godišnjicu saradnje.

Jarko crvena, zlatna i crna boja prelivaju se u ovom klasičnom dekoru i ističu njegov primarni fokus — glavu Meduze u zlatnom tonu.

Okružen filigranskim baroknim detaljima, legendarni simbol koji zauzima centralno mesto na porcelanskim predmetima sada krasi tanjire i činije u različitim veličinama, mali čajnik i šolje, dajući liniji elegantan finiš. Dekorativni motivi i ornamenti na tanjirima i posudama naglašavaju ekspresivnost ove kolekcije u modernoj kulturi gastronomije.

Kompanija Rosenthal proizvodi porcelan „Made in Germany“ više od 140 godina. Proizvodi se ističu svojim dizajnom, funkcijom, kvalitetom i stalnim inovativnim duhom. U isto vreme, dve fabrike porcelana u Zelbu i Špajhersdorfu spadaju među najsavremenije proizvodne pogone u industriji porcelana širom sveta i pružaju održivu proizvodnju uz pažljivo korišćenje resursa zahvaljujući ulaganjima koja su usmerena ka budućnosti.

Luxury Experience