Hermes kolekcija inspirisana prirodom

Kada su ljudi odeveni u Hermes i na sebi nose Hermes aksesoare, to je zaista sjajno, ali kuhinjske police dekorisane ovim brendom, stvari prenose na sasvim novi nivo…

Ako želite da ulepšate svoju kuhinju ponudama iz Hermes asortimana, morate znati da je ovaj brend upravo lansirao svoju ekskluzivnu kolekciju, koja odiše klasom, prefinjenošću i jednostavnošću u njenom najboljem ruhu.

Nazvana “A Walk in the Garden”, ova predivna kolekcija porcelana inspirisana je prolećem i eklektičnim tonovima leta. Svaki tanjir, posuda, šoljica za čaj i čajnik prekriveni su listićima, cvećem i nežnim geometrijskim dezenima, koji će vas vratiti u vreme kada ste zapravo mogli da odete u šumu sa korpom za piknik punom raznih đakonija. Ova unikatna kolekcija nastala je kao delo majstora ilustratora, Najdžel Pik, koja je svojim botaničkim inspiracijama i nama dala priliku da posedujemo servis za obedovanje kojim ćemo se ponositi.

Novi asortiman Hermes posuđa skoro je predstavljen tokom događaja u njujorškoj šarenoj pop-up kafeteriji, koja je postavljena unutar Hermes butika na Madison Aveniji. Kao deo izlaganja, predmeti iz ove kolekcije bili su predstavljeni na kolicima, kako bi se posebno naglasila grafika svih komada, kao i njihove vintage boje. Svi predmeti iz ove Hermes kolekcije dostupni su za kupovinu u njihovim odabranim prodavnicama, a cene idu od 90 do više od 900 dolara.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living