Gucci lansira čarobnu dekorativnu kolekciju

Ukoliko ste ranije mislili da sitni detalji koji uzdižu ambijent jednog prostora na viši nivo nisu neophodni, sigurni smo da ste tokom vanrednog stanja koje je zadesilo našu zemlju, a i brojne druge u čitavom svetu, promenili svoje mišljenje…

Boravak u prostoru koji nije simpatičan, prijatan, udoban i stilski dekorisan, nakon određenog vremena jednostavno postane nepodnošljiv. Priznaćete, vaše raspoloženje se odmah promeni na bolje kada ugledate neki komad koji vam je drag i lep, bilo da se radi o umetničkoj slici, skulpturi, dekorativnoj figurici ili nekoj sasvim drugačijoj sitnici, čija je vrednost samo vama poznata.

Ukoliko ste spremni da se odvažite i zakoračite u univerzum dekadentne dekoracije, imamo pravu stvar za vas. Gucci je upravo predstavio sasvim novu kolekciju aksesoara, koja sadrži sve – od kutijica za sitnice, do predivnih mirišljavih sveća, koje vas svojim aromama mogu preneti u neki sasvim drugačiji univerzum, u kom korona virus možda i nepostoji, pa makar i na desetak minuta.

Sa notama pink i Taif damask ruža, Flora Inventum sveća upakovana je porcelanski svećnjak, dekorisan intrigantnim detaljima. Plava šolja ukrašena je cvetnim dezenima, a kompletirana je ručkom u obliku leptira na poklopcu. Pored toga, Marble Esotericum iteracija omađijaće vas mirisom jasmina, sa notama gorkih pomorandži iz Sevilje, kože i soli. Dizajn ove sveće akcentuje vintage izgled, sa ispisom u crvenoj boji, na kom piše Souvenir from Rome i ručkom koja je kreirana u obliku ključa.

Roze-plava kutija za sitnice sa odvojivim poklopcem takođe je deo ove čarobne priče, a u sebi skriva Gucci logo ištampan u srcu na svom dnu. U ovoj kutiji možete držati svoj nakit ili sitninu, dok uz nju dolazi porcelanski poslužavnik i kutija u obliku zvezde. Kolekciju kompletira šolja koja je dekorisana nebeskim motivima, koji su savršeni omaž ready-to-wear kreacijama Alesandra Mikelea.

Na kraju, možemo reći da je čitava kolekcija već sada dosutpna za kupovinu.