Gemanco design predstavlja novu kolekciju koju potpisuje Marco Piva

Više slika

Više slika

Nakon premijere tokom Nedelje dizajna u Milanu, u izložbenom prostoru Hus Milano, Germanco Design predstavlja katalog posvećen kolekciji tapeta od smole i mozaika koje je dizajnirao Marco Piva. Kolekcija se fokusira na svestranost i modularnost rešenja, nudeći ih u hromatskim i estetskim varijacijama koje stvaraju neviđene i iznenađujuće kombinacije.

Nova kolekcija obuhvata različite teme, razvijajući ih kroz šest nežnih i linearnih geometrijskih kompozicija sa sugestivnim paletama. Intenzivna kreativnost, uz elegantnu kombinaciju oblika i boja, predstavlja metaforičko putovanje koje uranja u vizuelne i hromatske arhitekture stvarajući eklektičnu estetiku.

"Moj susret sa gospodinom Nikolom Rubino i gđom Anom Koralo iz Gemaco Design studija bio je gotovo slučajan, proizvod „izabrane bliskosti” i uzajamnog razumevanja, dogodio se pod apulijskim suncem i pred kristalno čistim morem. Sa Gemanco Design započeli smo putovanje grafičke mašte, istraživanja materijala i najboljih proizvodnih tehnika za realizaciju kolekcije dekorativnih površina prikladnih za mnoge primene: stanovi, hoteli, radni i sastanci prostori, wellness zone. Kolekcija Marco Piva nudi različite grafičke skale i karakteriše je teksturama i obrascima velike elegancije, određenim hromatskim izborima, usmerenim na mnoga moguća rešenja i obogaćenim površinama osetljivim na dodir koje pojačavaju percepciju, ne oslanjajući se samo na vizuelne elemente. Počelo je zajedničko putovanje s Gemanco Design u kojem se dizajn enterijera proširuje da bi uključivao površine „Arhitekture”, u potrazi za neobičnom perceptivnom kontinuitetom”, kako objašnjava Marko Piva.

Mozaici su rezultat kombinacije digitalne štampe i providne smole. Tapete, dostupne na 7 različitih podloga, koriste sistem štampe visoke tehnologije. Zaštita WaterProof System garantuje njihovu upotrebu u bilo kojoj vrsti okruženja (unutrašnjem i spoljašnjem). Štampa najsavremenijim UV tehnikama garantuje personalizaciju bilo koje vrste medija. Personalizacija obuhvata slike, boje, dimenzije i medije i može učiniti bilo koji dizajn jedinstvenim.

Luxury Experience