French Quarter Collection – luksuzna linija sa potpisom Mosaïque Surface

Više slika

Više slika

Predstavljajući preko 30 različitih mozaik šara, dostupnih u skoro 100 prirodnih kamenih materijala, 16 boja venecijanskog stakla i različitih opcija za metalne ukrase, French Quarter je do sada najsofisticiranija i najveća kolekcija koju je Mosaïque Surface stvorio.

French Quarter Collection dolazi u četiri priče, sve inspirisane čarima juga i luksuznim enterijerima koji su nekada postojali. Američki bistro donosi ukus moderne i tradicionalne kuhinje pretvorene u večne trendi mozaik šare, sve potekle iz podova restorana starim stotinama godina i stonjaka iz nekih od najizuzetnijih restorana u Americi. Na obali, razigrani talasi donose osećaj mira i blaženstva. Vodeni uzorci, kroz pažljiv izbor materijala i unikatnog dizajna, dobijaju energiju preko obala Meksičkog zaliva.

Napokon, prošetajte kroz Garden District u nedelju popodne i uživajte u nekim od najbolje očuvanih istorijskih vila u Americi, sve prelepo ukrašene raznobojnim cvećem i vrtovima, dovoljno da ulepšaju svaki dom, star ili nov.

Kolekcija je dostupna u preko 250 izložbenih salona širom sveta i u celosti je možete videti na linku www.mosaiquesurface.com

Luxury Experience