Fornasetti predstavlja novu kolekciju mirisa za dom

Više slika

Više slika

Milanski atelje obogaćuje svoju liniju mirisa za dom sa tri nova izdanja iz istorijskog arhiva…

Fornasetti obogaćuje svoju liniju mirisa za dom sa tri nova izdanja iz istorijskog arhiva ateljea, koji se usklađuju s dizajnima i mirisima kako bi se stvorila jedinstvena senzorna iskustva. Antropomorfno sunce, fantastični pejzaži i jedna od beskrajnih varijacija ikoničnog lica Line Cavalieri ukrašavaju razne oblike ovih kreacija, dopunjujući ekskluzivne mirise koji pojačavaju umetničke poruke svojim nesumnjivim notama.

Visokokvalitetan ručni rad i održiva proizvodnja ostaju zaštitni znaci linije mirisa za dom Fornasetti, koji su napravljeni od voska 100% prirodnog porekla koji sagoreva na način koji koristi i korisnicima i okolini.

Spajanje ukrasa, dizajna i mirisa, uz visokokvalitetne sastojke, pretvara trenutke paljenja i sagorevanja sveća u momente blagostanja predstavljajući kvalitetno vreme, zaustavljeno, kako bi se povratilo ili posvetilo drugima.

Fornasetti sveće imaju tri različite arome, čija evokativna snaga je pojačana tri različita mirisa.

Soli se pojavljuje na tri kreacije koje se kreću od porcelanskog triptiha - seta modularnih sveća sa tri različita oblika - do pojedinačne mirisne sveće, takođe od porcelana i, na kraju, spreja za prostoriju. Antropomorfna sunca koja zrače sa površina ovih kreacija su među temama iz sveta prirode koje su toliko drage Fornasetti brendu, a u ovoj verziji su još zavodljivija zahvaljujući prisustvu zlata koje akcentuje igre svetla. Toplina njihovih zraka prenosi se po prostoriji pomoću senzualnih drvenastih i aromatičnih nota mirisa Immaginazione.

Mascherina je ukras koji prikazuje ikoničnu žensku zvezdu ateljea, opersku pevačicu Linu Cavalieri, prikazanu u ovoj varijanti s licem delimično skrivenim iza zlatne maske. Postavljeno na porcelanske mirisne sveće dve različite veličine i na sprej, Linino enigmatično lice se postavlja pored još jedne ponavljajuće slike iz Fornasetti vizuelnog jezika, zmije, aludirajući na iskušenje i sve što je zabranjeno, što se takođe evocira zavodljivim citrusnim notama mirisa Frutto Proibito.

Sa Giardino Settecentesco ulazite u sanjarsku atmosferu, gde prirodne karakteristike i zgrade sa neoklasičnim ukusom postoje rame uz rame, stvarajući romantičan pejzaž. Ova linija se sastoji od triptiha, mirisne sveće i spreja za prostoriju, svi napravljeni od finog porcelana. Privlačnost ukrasa je upotpunjena notama mirisa Giardino Segreto, sa svojim složenim bukeom šumskog cveća i bobica, koji kapsulira mirise tajanstvenog italijanskog vrta.

Kao i sve kreacije ateljea, Fornasetti sveće su vanvremenske, dizajnirane da žive više života, i pozivaju svoje vlasnike da ih zapale i oslobode svoju maštu. Bilo da se koriste kao svetla, mirisi ili posude kada je vosak potrošen, ove nove kreacije će obogatiti svaki prostor sofisticiranom lepotom.

Fornasetti mirisne sveće su dostupne u Fornasetti prodavnicama u Milanu i Londonu, iz Harrodsa, i na veb sajtu www.fornasetti.com.

Luxury Experience