Fendi lansira svoju prvu kolekciju kućnog dekora

Italijanska luksuzna modna kuća Fendi lansirala je svoju prvu kolekciju kućnog dekora, prožetu kodovima i motivima kuće.

Dizajnirana pod kreativnim rukovodstvom Silvije Venturini Fendi, prva ekskluzivna kolekcija kućnog dekora i aksesoara ove kuće ulazi u svet Fendi Casa.

Izuzetna izrada i materijali su zaštitni znak kolekcije, kao što se vidi u ovalnim dvobojnim kutijama prekrivenim napa kožom, dostupnim u svetlim tonovima žute, zelene i puderasto ružičaste. Tekstil od mekog kašmira, "odeven" je FF logom brenda.

Zauzimajući ponosno mesto na stolu, Art de la Table linija je izrađena od finog francuskog porcelana iz Limoža, sa Fendi O'Lock isprepletenim uzorkom preko šoljica za čaj, šoljia za kafu i tanjira. Kreativna direktorka Silvija Venturini Fendi takođe je sarađivala sa svojom majkom, Anom Fendi – vizionarkom iza prve Fendi Casa linije lansirane 1987. – na konusnim kristalnim čašama u polutonovima providne i crne. U posebnim prilikama, dobro će se kombinovati uz mirisne sveće postavljene u odgovarajuće svećnjake i Murano vaze sa ivicama od zlata.

Kolekcija kućnog dekora je sada dostupna na sajtu brenda i u Fendi i Fendi Casa buticima širom sveta.

Luxury Experience