EKSKLUZIVNO POSUĐE STAUB

Staub kompanija ima posebnu i slavnu istoriju – osnovana je 1974.godine u regiji Alzas na istoku Francuske.

Njen osnivač je Francis Staub koji je imao jedinstvenu ideju. Osnivanje ovog brenda izvanrednog posuđa u baš ovoj pokrajni Francuske je sasvim pogodno – ona je poznata u čitavom svetu po bogatom nasleđu majstora zanata i vrhusnkog kulinarstva.

I dan danas, ovo posuđe od livenog gvožđa se proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvaliteta. Njegov kvalitet je dokazan u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima širom sveta. Mnogi renomirani šefovi kuhinja, poput Pola Bokusea, kao svoj prvi izbor navode Staub posuđe. Ovo posuđe na sebi nosi oznaku Made in France, koja znači tradicionalna i autentična proizvodnja. Svaki Staub proizvod pravi se posebno, kroz autentični, tradicionalni i dugotrajni proces, uz stotinu vizuelnih i tehničkih konzola kako bi zadovoljio beskompromisni standard i kvalitet.

Uz bazu od livenog gvožđa, svaki Staub proizvod sa unutrašnje i spoljne strane ima od dva do tri visoko kvalitetna zaštitna sloja od stakla, zapečenog na 800°C, koje osigurava izuzetnu otpornost na temperaturne šokove i ogrebotine. Samim tim, ovo posuđe je veoma jednostavno za održavanje.

Zbog specifičnog oblika i tehnologije proizvodnje, hrana pripremana u Staub posuđu zadržava veoma visoku nutricionističku vrednost i pun intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca koji distribuira vlagu devet puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće kuvano u Staub posuđu zadržava svoju sočnost i bogatstvo aroma. 

Luxury Experience