Eclipse - ogledalo kao centralna tačka dekoracije

Kada se radi o dekoraciji jednog enterijera, oni oštrog oka znaju da moraju voditi računa o svakom detalju…

Pažnja se mora posvetiti svakom aspektu jednog prostora, bilo da se radi o podovima, plafonima ili zidovima. Svaki pedalj jedne sobe mora biti pažljivo isplaniran, počevši od njegove boje, preko materijala koji će ga krasiti, pa sve do sitnica koje će popuniti površinu. Kada se radi o dekoraciji zidova, možemo slobodno reći da je ona zaista specifična i da nam otvara mnoga vrata kroz koja vrlo lako možemo proći, ali i zalutati u zemlju neukusa.

Pored očigledne boje zidova koja ostavlja prvi utisak i postavlja ton svega što će uslediti, slike, ukrasi, fotografije i ogledala su očigledan izbor koji pronalazi svoj put do trona. Kada govorimo o ogledalima, osim činjenice da vam daju priliku da proverite svoj izgled pre nego što izađete iz svog doma, Eclipse Wall Mirros kolekcija koju vam danas predstavljamo, izgledaće veličanstveno kao komad funkcionalne umetnosti.

Dizajnirana od strane Monike Forster za brend Zanat, ova ogledala dolaze u tri dimenzije i oblika, dozvoljavajući vam da uz njihovu pomoć kreirate kombinacije i odaberete savršeno mesto. Sama ogledala fiksirana su povrh zaobljene baze, stvarajući efekat eklipse po kojoj je čitava serija dobila ime. Površina baze je ručno obrađena od strane Zanat majstora, na osnovu skica koje je uradila Forster.

Zanat.org