Drveni držač za slušalice kao veličanstven deo skulpturalne umetnosti

Kako raste broj opreme koju koristimo, tako raste i broj stvari kojima su zatrpani naši stolovi.

Neke stvari, kao što su komadi papira ne ostaju zauvek na našem stolu, ali postoje predmeti koji zahtevaju trajniji boravak i stoga im je potrebno odgovarajuće mesto u našem domu. Ovo ne važi samo za olovke ili pribor za pisanje, već za dodatke kao što su punjači, slušalice i njihovi držači. Danas postoji dosta držača za slušalice, ali dok su neki samo komadi plastike ili metala koji služe da okačite slušalice, ovaj konkretan dizajn je nešto što biste takođe sa ponosom mogli da pokažete na svom stolu, čak i bez slušalica.

Kada se slušalice ne koriste, često „leže na boku“, što nije vizuelno privlačno. Naravno, jednostavno ih možete okačiti na neku kuku ili postolje, ali ako želite da pokažete svoj omiljeni skupi par, zašto ne biste dali sve od sebe i stavili ih na nešto dostojno njihove cene?

Figure EIGHT je pravo rešenje za vas. Drveni držač za slušalice izbrušen je od jednog komada severnoameričkog oraha i ručno se izrađuje. Ime je dobio po dve rupe koje čine njegovo jezgro, u osnovi dva cilindra koji drže različite delove slušalica. Dizajn je primer kako forma može da prati funkciju na veoma elegantan način. Postoje čak i neke dodatne skrivene funkcije, na primer prostor između čašica za uši može se koristiti za sakrivanje kabla za slušalice, ako ga ima. Glatke površine i nežne krivine oblika držača takođe znače da nema grubih ivica koje bi mogle oštetiti materijal slušalica dok se nalaze na drvenom postolju.

Međutim, najveća privlačnost Figure EIGHT je zapravo izgled, jer služi kao prelep dekorativni predmet bez obzira da li je u upotrebi ili ne. I dok je sam po sebi moderan, takođe ne odvlači pažnju sa slušalica, pazeći da vaše skupocene slušalice budu ponosno prikazane na najbolji način.

Luxury Experience