Drejk lansira sveću sa sopstvenim mirisom

Drejk poseduje ultra retki Mercedes-Maybach G650 Landaulet, spava na dušeku koji košta 400.000 dolara, pliva u bazenu veličine jezera i definitivno uživa u svom životu…

Ipak, ništa ne može dočarati činjenicu koliko Drejk voli sam sebe od sveće sa njegovim mirisom. Slavni reper je pretvorio sam sebe u opipljivu verziju koju mogu posedovati svi njegovi fanovi širom sveta, u formi mirišljave sveće. Njegova Better World Fragrance House linija sadrži pet različitih esencija – Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts i Muskoka, kao i jednu koja se u potpunosti izdvaja od svih drugih – Carby Musk, koja miriše poput njega.

Morali smo da se zapitamo – kako to Drejk miriše? Da li je okarakterisan mirisom šampanjca, skupocenih cigara ili svežnjeva novca? Pa, ukoliko upalite ovu sveću, osetićete uglađeni mošusni miris sa notama ćilibara, kašmira, pliša i velura. Sveće su razvijene u saradnji sa parfimerom Majklom Karbijem, a definitivno će biti savršeni poklon u vreme praznika.

Better World Franrance House linija prodaje sveće kao što su Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts i Muskoka po ceni od 48 dolara, dok Carby Musk košta 80.