Dolce & Gabbana lansira kolekciju mirišljavih sveća

Oni koji žele da se opuste i uživaju u samostalnoj aromaterapiji dok opasnost od korona virusa ne prođe u potpunosti, imaju povoda za radovanje…

Kako bi nam što više olakšali period samoizolacije i držanja socijalne distance, slavni brend Dolce & Gabbana, skoro je predstavio opus mirišljavih sveća, ispunjen aromama Italije. Inspirisani svojim sicilijanskim nasleđem, slavni brend je lansirao sveće koje u sebi sadrže sveže note nerolija, jasmina, tamjana i mnogo čega drugog. Kolekcija se sastoji od šest različitih sveća - ll Nostro Giardino, Pino Mediterraneo, Neroli, Gentiluomo, Incenso, i Alloro – pri čemu svaka od njih dolazi u keramičkoj vazi, koje su ručno kreirane i oslikane od strane umetnika iz Kaltađironea.

Egzotična sveća Il Nostro Giardino u sebi nosi note ruže, citrusa i geranijuma, Neroli poseduje miris jasmina i cveta pomorandže, dok Incenso u sebi sadrži snažne i istovremeno umirujuće note tamjana. Pored toga, Gentiluomo i Pino Mediterraneo sveće imaju gornje note tropskog voća i pikantnih citursa, borovine i majolike.

Pošto još uvek nismo u mogućnosti da posetimo Siciliju i osetimo sve njene čari uživo, ove sveće nam svakako mogu pomoći da prebrodimo period koji je pred nama. Možemo slobodno reći da one predstavljaju italijanski La Dolce Vita, u fantastičnom pakovanju za poneti!