Dodajte dozu sjaja svom domu uz disko kugle

Ako je vašem prostoru očajnički potrebno osveženje ili se nadate da će izgledati prostranije, nemojte brinuti, jer međunarodno poznata dizajnerka enterijera Keli Virstler ima upravo ono što vam je potrebno: disko kugle koje se tope.

U partnerstvu sa holandskim umetničkim kolektivom Rotganzen za svoju drugu kolekciju u seriji “Quelle Fête” Virstler se okrenula modernom pristupu viralnom trendu dekoracije doma disko kuglama, ponovo zamišljajući klasičnu sferu kao dekadentno remek-delo koje se topi.

Inspirisan Malibuovom toplinom i radošću, lansiranje “Quelle Fête Malibu” odražava preplavljene i penaste talase, oponašajući plimu i oseke pacifičke obale. Zadivljujući svetlucavi komadi savršeni su dekor za noćne ormariće ili za postavljanje u ugao sobe kako bi se stvorio osećaj magije.

"Tako sam uzbuđena što sam još jednom radila sa Rotganzen timom na predstavljanju novog dodatka seriji „Quelle Fete“, nakon tako uspešnog lansiranja prošle godine," kaže Virstler u saopštenju za javnost. „Dok je naša prva kolekcija inspirisana Los Anđelesom, novi komad Malibua odaje počast Tihom okeanu i njegovim moćnim talasima. Uvek sam osećala duboku ličnu povezanost sa prirodom i morem, tako da mi se sviđa što ovaj poseban dizajn uključuje neke od veličanstvenih elemenata koji ukazuju na urođenu lepotu Kalifornije.

"Quelle Fete Malibu“ su dostupne online od 27. januara. Komad se prodaje po ceni od 2,800 dolara u ograničenom izdanju od 150 komada.