Diptyque se sprema za lunarnu Novu godinu i Dan zaljubljenih sa posebnim mirisnim kreacijama

Više slika

Više slika

Nova kolekcija sadrži romantični set sveća i ograničeno izdanje toaletne vode posvećene Godini zmaja.

Sa ovogodišnjom proslavom lunarne Nove godine koja se poklapa sa Danom zaljubljenih, Diptyque je pripremio kolekciju ograničenih izdanja za posebne prilike. U duhu Dana zaljubljenih predstavljene su klasične sveće Baies (Bobice) i Roses. Opisan kao harmonija voća, cveća i lišća, duo sveća gori zajedno u harmoniji kako bi se stvorio romantičan ambijent. Pakovanje je takođe redizajnirano da odražava ljubavnu atmosferu. Diptyque amblematični ovalni logo je ponovo osmišljen u obliku srca nalik usnama, a kada se pakovanja stave jedno pored drugog, dve polovine će se spojiti u jedan potpuni oblik u dvobojnom izgledu.

Ideja je da se ove dve sveće koriste zajedno odjednom, jer upravo njihova kombinacija mirisnih nota stvara čaroliju, baš poput one između dvoje ljudi. Po ceni od 156 dolara, set sveća će biti dostupan za kupovinu do 14. februara. Ograničeno izdanje kompleta šibica se takođe nudi kao besplatan poklon uz svaku kupovinu seta Baies (Berries) & Roses Duo (Valentine’s Day Edition).

Proslavljajući Lunarnu Novu godinu, Diptyque je angažovao kineskog kaligrafa Ao Heija da ulepša njihovu prvu toaletnu vodu u ograničenom izdanju L’Eau Papier. Ovalne etikete i na bočici i na spoljnoj ambalaži su naglašene zlatnim mrljama i slovima. Umesto uobičajene bele kutije, papirna ambalaža dolazi u bogatoj crvenoj boji i ukrašena je moćnim potezima Ao Heija. Dostupno do 20. februara, ograničeno izdanje mirisa se prodaje po ceni od 180 dolara.

Luxury Experience