Diptyque predstavlja novu kolekciju mirisnih sveća „Unleash The Rose“

Zimska sezona je rezervisana za tople arome cimeta, bora, vanile koje čine da se osećamo prijatnije u svojim domovima.

Međutim, novu godinu je brend Diptyque proslavio lansiranjem nove kolekcije mirisnih sveća koje će uneti dah proleća i svežine u vaš dom. Složićemo se da ne postaje klasičniji od mirisa ruže, ali Diptique najnovija kolekcija „Unleash The Rose“ predstavlja bezvremenski cvet u potpuno novom svetlu.

U čast parfema Eau Rose EDT, infuzije ruža damascena i centifolia, kolekcija ograničenog izdanja je tu da pruži nove mirise za „ružičastu“ novu godinu. Eau Rose EDT koji je sada dostupan u ekskluzivnoj ukrasnoj bočici od 100 ml, a predstavljene su i četiri mirisne sveće.  

Zahvaljujući novoj metodi ekstrakcije, ovaj bujni buket ruža hvata voćne akcente ličija, zajedno sa neočekivanim nagoveštajima biljne artičoke i kamilice sa medom koja pojačava cvetni intenzitet parfema.

Svaka od divnih mirisnih sveća otkriva malo poznati mirisni aspekt ruže. Predstavljene u staklenim posudama ukrašenim grafičkim ilustracijama koje predstavljaju svaku aromu, sveće se mogu zapaliti same ili sve zajedno kako bi se ponovo stvorio bujni i prelepi mirisni buket, koji je osmislio umetnik i poznati cvećar Moris Haris.

Sveća Rose dolaze u predivnoj staklenoj posudi koja će posebno oduševiti kolekcionare. Kolekcija je dopunjena svećom - Artichaut (artičoka), ekskluzivni buket koji je cvetan, zelen i protkan nežnim akordom irisa. Zatim, Camomille (kamilica) medena infuzija pojačana svežim praškastim listovima ljubičice. Na kraju, mirisni Litchi (liči) koji je istovremeno voćan, pikantan i cvetan.

Spremni da stanete i pomirišete ruže? Ograničena kolekcija „Unleash The Rose“ sada je dostupna u Diptique buticima i na sajtu brenda.