diptyque nas vodi na put oko sveta

Olfaktorna iskustva koja će vas odvesti do snenih gradova kao što su Pariz, Kjoto i mnogi drugi…

Proslavljajući svoju šezdesetu godišnjicu, diptyque lansira limitiranu kolekciju parfema i mirisa za enterijer. Nazvana Le Grand Tour, kolekcija je dizajnirana tako da vas povede na imaginarno putovanje oko čitavog sveta.

Olfaktorna avantura počinje u Parizu, koji je izražen svećom. Upakovan u zeleno obojeni svećnjak, ovaj proizvod je inspirisan šetnjom pored Sene, emitujući arome koje nas asociraju na stare knjige i polirano drvo. Krećući se dalje prema Veneciji, set tri mini parfema će vas oduševiti, zajedno sa svojom vrećicom za nošenje. Mirisi su inspirisani povrtnjacima, mediteranskim povetarcem i biljnom svežinom.

Potom, diptyque vas odvodi u grčko selo Milies, koje je predstavljeno mirišljavim keramičkim ovalom, koji sadrži plave nijanse inspirisane morem. Kućni miris, koji se sastoji od Ambroxana, drvenastog akorda smokve i čempresa, kompletiran je kićankom i mermernim perlicama. Kada se radi o Kjotou, brend predstavlja parfem sa aromom mirišljavih štapića, ruže i vetivera, ponuđen u ružičasto purpurnoj bočici. Svetsku turu kompletira poseta gradu Biblos u Libanu. Dolazeći u mermernom pakovanju, ova sveća uključuje note kardamom kafe i belog mošusa.

Čitavu kolekciju možete otkriti u našoj galeriji, a znajte da je već sada dostupna za kupovinu u diptyque buticima i online.