Diptyque dočekuje jesen sa obožavanom svećom sa mirisom bundeve "Citrouille"

Omiljeni jesenji miris brenda se vraća na ograničeno vreme.

Kako bi vam pomogao da se pripremite za svečanu sezonu obeleženu praznicima, diptyque se vratio na scenu kako bi ponovo predstavio svoju omiljenu mirisnu sveću pod nazivom "Citrouille". Ova sveća hvata suštinu bundeve, stvarajući toplu i privlačnu atmosferu koja vaš prostor obavija divnim aromama.

Doživite izuzetnu kombinaciju bogatih i utešnih mirisa bundeve, pažljivo kombinovanih sa dekadentnom gurmanskom osnovom i suptilnim nagoveštajima začina. Sveća ograničenog izdanja "Citrouille" nudi zaista raskošan miris koji vas prenosi u divna sećanja na sveže ispečenu pitu od bundeve, ispunjavajući vaš prostor osećajem topline i nostalgije.

Uronite u zavodljivu privlačnost praznične sezone dok infuzija kestenovih nota dodaje dodir zemljane arome i dubine celokupnom mirisnom profilu. Aroma ove ručno izrađene sveće pažljivo je kreirana da stvori umirujuću i privlačnu atmosferu, idealnu za stvaranje intimnog ambijenta za ugodnu večeru sa voljenima ili jednostavno za unošenje dodira sezonske čarolije u vaš dom.

"Citrouille" se prodaje po ceni od 74 dolara i vraća se samo na ograničeno vreme, dostupna na diptyque sajtu i u prodavnicama od 3. oktobra do 23. novembra.

Luxury Experience