Dior predstavlja svečani dekor sa monohromatskim ornamentima

Dugogodišnji prijatelj brenda Dior, italijanski umetnik Pjetro Rufo, kao i francuska kompanija Manufacture des Emaux de Longwy, (osnovana 1798.) radili su na novoj liniji prazničnog kućnog dekora.

Praznična kolekcija sadrži Astro vazu i novogodišnje ukrase, upotpunjene elegantnim tamnoplavim ornamentima. Za kreiranje proizvoda, autori su koristili složenu tehniku prenošenja uzorka pomoću papira, što je omogućilo pažljivo postavljanje uzorka na površinu dekorativnih komada.

Astro vaza se sastoji od krem dizajna koji je ukrašen prelepim delikatnim prikazima sazvežđa, obojenih u plavoj boji. Iako bi boja mogla biti tradicionalna, tehnika primenjena na vazu kuća Dior opisuje kao „genijalnu“. Koristeći papir dizajn se postavlja na vazu metodom prenosa koja omogućava zanatlijama da pažljivo postave umetničko delo, stvarajući prelep središnji deo za vaš svečani sto.

Što se tiče ukrasa, Dior koristi sličnu metodu zastakljivanja emajlom i kristalnim prahom kako bi stvorio jednako složene ornamente koji će ukrasiti vašu novogodišnju jelku.

Nova kolekcija je dostupna u odabranim Dior buticima širom sveta.

Luxury Experience