Diamas čaša za viski redefiniše iskustvo uživanja kod kuće

Ukoliko ste istinski ljubitelj viskija, onda zasigurno znate koliko prava čaša može doprineti njegovom ukusu i vašem pravom uživanju…

Proizvodnja DIAMAS čaše zahteva suptilnu preciznost i vešte ruke, uz prepoznavanje nauke iza zanata. Oblik čaše utiče na ukus i miris pića, dok dizajn posude pojačava isparenja prema obodu, tako da možete uživati u aromama i podtonovima viskija. Diamas je prva čaša u industriji koja koristi dvostruku tehnologiju hlađenja sa 5 konveksnih oblika sa inovativnim hibridnim dizajnom kako bi olakšala bilo koji stil pijenja - bilo da je poslužen čisto, hladno čisto, za mirisanje/degustaciju, sa ledom ili kao koktel. To je čaša koja stvarno pruža sva rešenja.

S ručno izrađenim kamenom za hlađenje sa 12 strana, čaša za viski Diamas podiže zadovoljstvo na potpuno novi nivo. Kamen za hlađenje u čaši garantuje neuporedivu održavanje temperature uz zadivljujući ergonomski oblik koji redefiniše stil i funkciju. Inspirisan je misterioznim rimskim oblikom poznatim kao dodekaedar.

Diamas čaša nudi dve značajne prednosti koje mnoge čaše ne postižu. Prva je hlađenje bez razblaživanja za 15 sekundi brže od njenih konkurenata. Druga je povećanje odnosa površine prema vazduhu, što ubrzava oksidaciju i isparavanje etanola kako bi se poboljšale arome viskija i finih alkoholnih pića prilikom mirisanja. Njegov dizajn sa 5 konveksnih oblika deluje kao unutrašnja struktura koja raspoređuje molekule kada mešate piće, povećavajući oksidaciju kako biste uživali u svakom nijansiranju svakog finog alkohola.

Zamislite kako pijuckate omiljeni napitak u čaši Diamas dok se note alkoholnog pića proširuju vašim čulima dok pojačane arome ostaju zabavne. Ovo je izvanredna čaša koja će revolucionarizovati svet viskija i finih alkoholnih pića.

Senzualni dizajn Diamas čaše je kreiran kombinacijom naučnih zakona, fluidne dinamike i drevne geometrije. Pun potencijal čaše Diamas može biti otključan ako je ohladite u zamrzivaču 2-3 sata. Zatim je dovoljno da sipate 50 ml tečnosti na hladni granitni kamen za optimalne rezultate. Zbog svog inovativnog oblika i karakteristika, čaša za viski Diamas sigurno će postati hit nakon njenog lansiranja.

Luxury Experience