Dekorišite zidove svilenim Hermes maramama

Još od kreiranja prvog luksuznog šala 1937.godine, ime kompanije Hermes je raslo i postalo poznato širom sveta…

Sve to zbog činjenice da Hermes šal nije samo običan šal, već mnogo više od toga – to je umetničko delo. Pa, ukoliko želite da to nosivo umetničko delo upotrebite na malo drugačiji način, i to je moguće. Sada možete upotrebiti svoj Hermes šal kako biste dekorisali zidove u vašem domu, uz pomoć jedinstvenog Hermes Scarf Hanging sistema.

Ovaj zidni sistem za šalove od 90 cm predstavlja sve što vam je potrebno kako biste na najlepši način predstavili svoj prelepi šal. U ovom kompletu su 5 Clou de Selle magneta, četiri plus jedan rezervni, koji će držati vaš šal na mestu, bez ikakvih oštećenja delikatne svilene tkaknine od koje je napravljen, kao i 5 žičanih dodataka koji se kače na zidne magnete, a tu su i četiri brušena i niklovana šrafa za zid.

Naravno, šalovi se prodaju odvojeno. Ovaj sistem kačenja šalova na zid može se kupiti po ceni od 620 dolara, a svi već znamo cenu jednog Hermes šala. Moramo priznati, ovo je veoma skup način dekorisanja zidova, mada će prostorije koje su dekorisane tako dobiti na šarmu, luksuzu, ambijentu i stilu.

Luxury Experience