Dekorišite svoj trpezarijski sto Gucci zvonom

Najnoviji Gucci komad u njihovoj kolekciji stonog pribora, definitivno će svakog vašeg gosta oduševiti…

Kreativni direktor ovog brenda, Alesandro Mikele, koji je poznat kao jedna od vodećih ličnosti sveta mode i ljubitelj svega neobičnog, predstavio je klasično zvono za poslužavnik. U pitanju je metalna kupola, koja vašu hranu treba da održi na pravoj temperaturi do vremena serviranja, što u današnje vreme mikrotalasnih pećnica možda deluje sasvim uzaludno.

Napravljeno u Italiji od posrebrenog mesinga, ovo zvono hrabro korača linijom koja deli goth i gotiku. Matirana, lagano brušena površina je gravirana ispisom Gucci upotrebom starinske tehnike sa jedne strane, dok sa druge strane možemo videti reč Love. Kruna ovog zvona je drška u obliku vučije glave, koja deluje kao da gleda u dva pravca od jednom.

Inače, ovaj komad deo je nove Souvenir from Rome kolekcije slavnog brenda, koja svoje teme i motive pozajmljuje od ready-to-wear kolekcije i pretvara ih u predmete za naše domove. Ovo zvono je samo jedna od iteracija koju je modna kuća osmislila, dok druga menjaju vuka za zmiju, isečeni nar i mnogo toga drugog. Stoni pribor je samo jedan deo kompletne ponude, koja uključuje vezene jastuke, mirišljave sveće i brojne druge komade sa čuvenim Gucci dodirom.

Dostupno na sajtu slavnog brenda po ceni od 1.100 dolara, zvono dolazi sa besplatnom uslugom graviranja, kojom se mogu dodati do tri inicijala zarad ličnog dodira.