Dekadentna sveća koja obećava unutrašnji mir

Mirisi imaju moćni, umirujući efekat na svakog od nas, što je posebno istinito kada potiču od luksuzne sveće…

Najlakši način da se osetite podmlađeno i regenerisano u okrilju svog doma je da se razmazite mirišljavim svećama koje dolaze sa božanstvenim aromama. Reggio Limited Edition Perfumed Candle jedna je od njih, a dolazi od kompanije Cire Trudon. Ovaj brend je osvetleo i namirisao najfinije sobe sveta, da bi sada odlučili da nam pruže isti taj komfor u našem domu, uz pomoć Les Belles Matieres kolekcije.

Vekovi ekspertize i predivni materijali se spajaju kako bi nam podarili svetlost i miris, u formi predivne Reggio sveće, koja je inspirisana istoimenim gradom u južnoj Italiji. Kada je upalite i duboko udahnete, osetićete note grejpfruta i mandarine, kao omaž hiljadu godina starim citrusima koji rastu duž obale, a vašu dušu će ispuniti neverovatnim spokojem.

Ukoliko mislite da bi vam obična, mala mirišljava sveća bila nedovoljna za uživanje, na raspolaganju vam je varijanta od tri kilograma, koja je kreirana od biljnog voska. Les Belles Matieres Reggio Limited Edition parfimisana sveća je privlačna, a kreirana je savršeno od strane umetničkih staklara i dekorisana intrigantnim zlatnim štitom.

Ljubitelji sveća će poželeti još, čak i kada ona izgori, za šta je potrebno oko trista sati. Cena ove sveće je 630 dolara.