Decocer transformiše male keramičke pločice u sofisticirane šablone

Više slika

Više slika

Šestougaoni uzorci, cigla, vertikalno postavljanje ili eksperimentisanje sa modularnošću pločica su samo neki od primera onoga što se može postići.

Male keramičke pločice omogućavaju stvaranje beskrajnih šablona, što je jedinstvena osobina koja ih čini izuzetnim. Kako nas podseća ugledni američki arhitekta i humanista, Frenk Lojd Rajt, "Šabloni u dizajnu su kao ritmovi u muzici; stvaraju vizuelnu harmoniju koja se oseća." Veština crtanja šablona keramikom jedinstvena je za male formate. Decocer se specijalizuje za dizajn i izradu pločica malih dimenzija po meri i nudi širok spektar ekskluzivnih predloga za crtanje kreativnih šablona.

Zato što je veština crtanja šablona kreativan proces koji uključuje dizajn vizuelnih ponavljanja i geometrijskih igara, Decocer istražuje brojne načine da izrazi ovu kreativnost kroz veličine, oblike, boje, završne obrade, teksture i različite rasporede, rezultirajući beskrajnim predlozima sa neuporedivom vizuelnom bogatstvom.

Decocer nudi modularne i multi-formatne sisteme koji omogućavaju kreiranje različitih dizajna i dinamičnih prostora. Njihove kolekcije uključuju keramičke komade različitih formata koji su kompatibilni međusobno i sa drugima, omogućavajući dizajn različitih oblika i reprezentacija.

Moguće je kreirati tapiserije sa bogatim vizuelnim detaljima, zavisno o rasporedu i boji. Na primer, kvadratne pločice dimenzija 12.4x12x4 cm se slažu sa pravougaonim pločicama dimenzija 6.1x25 cm.

Ako želimo da se još više igramo i damo ritam "muzici i emocijama", kako je to voleo da kaže genije američke arhitekture, Decocer predlaže kombinovanje formata 13x13 cm sa formatima 6.5x13 cm ili njihovim produženim verzijama kao što su 6.5x26 cm ili 6.5x39.6 cm. U ovaj set šablona dodajemo i format 6.5x39.6 cm. Kod porcelanskih pločica imamo i opciju kvadrata dimenzija 11.5x11.5 cm, koji se slaže sa pravougaonim i produženim formatom 5.6x23.2 cm.

Brend keramike, koja se specijalizuje za proizvodnju po meri, takođe nam nudi alternativu jedinstvenog rasporeda u obliku riblje kosti. U ovom rasporedu, pločice su postavljene pomaknuto u cik-cak uzorak, stvarajući karakteristični šablon koji ih razlikuje i dodaje dubinu prostoru. Za one koji žele da se istaknu, postoji opcija postavljanja pločica pod nagibom, što ne samo da stvara iluziju većih prostorija, već dodaje i neobičan vizuelni izgled.

Šareni uzorci, posebno pogodni za produžene oblike, dobili su ime po stilu u kojem su pločice postavljene na zid. U ovom ponavljajućem uzorku, redovi se delimično preklapaju kako bi se postigao uniformisan izgled.

Kada radimo sa pravougaonim dimenzijama, možemo istraživati ne samo horizontalni već i vertikalni raspored. Ovaj naizgled jednostavan uzorak može stvoriti iluziju viših plafona pružajući vertikalno vizuelno opažanje u prostorijama.

Luxury Experience