Casalgrande Padana Supreme: prirodni sjaj kristala soli

Više slika

Više slika

Nova kolekcija pločica Supreme od porcelanskog kamena daje novi život kamenoj soli, mineralu koji se nalazi u prirodi i koji se koristi od davnina.

Vrhunske pločice su rezultat istraživanja kompanije Casalgrande Padana koji crpi inspiraciju iz kristalizacije kamene soli, replicirajući njene boje, teksturu i sjaj. Sada nam poznati brend predstavlja Supreme kolekciju koja dolazi u četiri boje (Siva, Crna, Nijansa peska i Taupe) i različitim formatima i završnim obradama. Na primer, pločice veličine 30×60 cm su debljine 9 mm i imaju prirodnu završnu obradu protiv klizanja. Pločice formata 60×60 cm i 60×120 cm dolaze sa prirodnim, poliranim završnim obradama protiv klizanja, dok format 120×120 cm ima prirodnu ili uglačanu završnu obradu kao i veliki format 120×278 cm (debljina 6 mm).

Sve pločice dolaze u nasumičnoj mešavini boja Supreme kolekcije, stvarajući apstraktne šare koje dodaju karakter svakom prostoru. Vene, delikatna prozirnost i prefinjeni detalji oživljavaju u elegantnoj paleti. Boje se kreću od svetlih nijansi prestižnog Fleur de Sel iz Algarvea, do sivih tonova bretanske soli i crne južnoazijske slane stene Kala Namak.

Elegantne pločice iz nove Supreme kolekcije savršene su za podove i zidove stambenih, javnih i poslovnih zgrada, kao i opremanje wellness centara, pa čak i luksuznih jahti. Nova kolekcija Casalgrande Padana je fleksibilna i raznovrsna i idealna je za kreiranje ekskluzivnog nameštaja i popločavanje pregradnih zidova, kliznih vrata, radnih ploča, ormara i stolova. Štaviše, veliki formati i završni sloj protiv klizanja čine Supreme pločice savršenim za stvaranje vizuelnog kontinuiteta između podova i zidova i enterijera i eksterijera. Casalgrande Padana keramičke pločice su sertifikovane i jedno od najnaprednijih i najsvestranijih rešenja koje moderna arhitektura nudi.

Kao i sve kolekcije Casalgrande Padana, Supreme pločice su ekološki održive jer su napravljene isključivo od prirodnih sirovina. Takođe su neupijajuće, otporne na vatru, nealergijske i antibakterijske. Čak se i samočiste zahvaljujući tehnologiji Bios Ceramics®. Štaviše, lako se postavljaju i čiste i izdržavaju savijanje, temperaturne fluktuacije i morsku vodu.

Nova Supreme kolekcija Casalgrande Padana vodi nas na fascinantno putovanje do tajnih mesta gde šarm prirodnih elemenata inspiriše elegantne prostore koji izazivaju osećaj blagostanja i autentičnosti.

Luxury Experience