Casalgrande Padana kolekcija inspirisana prirodom

Limpha je Casalgrande Padana nova kolekcija porcelanskih pločica, koja je inspirisana puzavicama koje se penju po zidovima i transformišu ih u nešto ispunjeno prirodnom lepotom…

Sada, ova kolekcija je obogaćena novim Coral Rose i Larix teksturama, koje su dostupne u 120 x 240 cm formatima, sa debljinom od 6.5 mm i prirodnim finišima. Njihov širok opseg primene i ekskluzivne tehničke osobine – otpornost na abrazije, vlagu, habanje, mraz i svetlost, čine ih idealnim za enterijere i eksterijere, nove građevine i projekte renoviranja. Od privatnih, rezidencijalnih postavki pa sve do javnih građevina, Limpha kolekcija može dodatni ličnost jednom prostoru, poboljšavajući njegove performanse.

U prisustvu priridne svetlosti, Bios Self Cleaning® tehnologija dozvoljava velikim porcelanskim pločicama iz Limpha kolekcije da smanje količinu vazdušnih polutanata i depozita nečistoće, koji se sa njih spiraju kišnicom, zahvaljujući superhidrofiličnosti keramičke površine. Ova tehnologija je dobila potvrdu i u prirodnom svetu, jer nam uživanje u čistom vazduhu i vertikalnim zelenim zidovima, bez previše održavanja.

Inovativna rešenja Calasgrande Padana daju nam priliku da u svoje domove instaliramo keramičke materijale sa uzvišenim funkcionalnim atributima, dok istovremeno poboljšavamo termohigrometrijske kvalitete zida. Limpha kolekcija dostupna je u pet različitih varijanti – Arborea, Gelsomino, Edera, Coral Rose i Larix.